10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو - شاخص
10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو - شاخص

10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو

فهرست مطالب

10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو + آموزش های امداد خودرو شهرکرد

  • آیا درب های خودرو شما موقع باز و بسته شدن صدا می دهد؟
  • نمیدانید چطور درب ها را روغن کاری کنید؟
  • با وجود روغن کاری باز هم درب ها صدا می دهند؟

با ما تا پایان این مقاله همراه باشید تا پاسخ سوالات خود را بیابید.

 

10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو - امداد خودرو شهرکرد
10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو – امداد خودرو شهرکرد

 

10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو

روغن کاری لولای درب خودرو را جطور انجام دهیم؟

هیچ چیز به اندازه یک لولای در پر سر و صدا اعصاب شما را خراب نمی کند. پس از مدتی، کثیفی و گرد و خاک در داخل لولا جمع می شود و فلز را فرسوده و چسبناک می کند. حفظ عمر لولاهای درب و از بین بردن آن صدای جیر جیر یا چسبندگی فقط به چند ابزار و چند دقیقه وقت شما نیاز دارد. خرید محصولات مناسب را بیاموزید و کار را به درستی انجام دهید.

10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو – امداد خودرو شهرکرد

1- روغن کاری درب خودرو

روان کننده مناسب بخرید. روان کننده مورد استفاده در لولاهای درب باید قابلیت نفوذ به خاک و پوشش داخلی لولا را داشته باشد تا به طور موثر کار کند. مهم است که قوطی یا ظرفی تهیه کنید که نازل نازکی برای دسترسی به ناحیه لولا داشته باشد. از فروشنده سخت افزار محلی خود یک روان کننده اسپری خوب و مقرون به صرفه بخواهید. انواع و مارک های خوب برای استفاده در لولا عبارتند از:

  • روان کننده های اسپری سیلیکونی هستند و معمولاً در دسترس ترین و ساده ترین روان کننده ها برای روغن کاری لولاهای درب مورد استفاده قرار می گیرند.
  • گریس لیتیوم موثر و مقاوم در برابر گرد و غبار است و در اکثر فروشگاه های قطعات خودرو به مقدار زیاد موجود است. در درجه اول برای روغن کاری قطعات خودرو استفاده می شود، این ترفند را انجام می دهد و در موقعیت دیگر نیز مفید است.
  • روغن‌های خوراکی مانند روغن زیتون، کانولا یا روغن نارگیل نیز می‌توانند برای روان‌کردن لولاهای چسبنده استفاده شوند. اگر درب نسبتاً خوب کار می کند اما هنوز هم جیرجیر می کند، اینها راه های موثری برای رفع صدای جیر جیر سریع هستند. روغن های غذایی تمایل به جذب گرد و غبار و کثیفی دارند، با این حال، آنها را نسبت به سیلیکون یا سایر انواع روان کننده کمتر مورد استفاده قرار دهید.

 

 

10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو – امداد خودرو شهرکرد

2-پین لولا را پیدا کنید

هر لولای در شامل خود لولا و پینی است که برای نگه داشتن دو جزء لولا در کنار هم استفاده می شود، درب به دیوار. به دنبال پین لولای گردی باشید که بین صفحات صاف روی لولا قرار دارد. این پین لولا صفحات لولا را در کنار هم نگه می دارد و برای روانکاری موثر لولا باید برداشته شود.

10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو – امداد خودرو شهرکرد

 3-پین لولا را بردارید

در را باز کنید و سنجاق را تا حدودی از لولا بیرون بکشید. در برخی از لولاها، ممکن است بتوانید از انگشتان خود استفاده کنید، اما احتمالاً باید از انبردست بلند برای حرکت دادن پین در خلاف جهت عقربه‌های ساعت برای برداشتن آن استفاده کنید. مراقب باشید از خراشیدن بند انگشتان خودداری کنید.
  • برخی از پین های لولا ممکن است زنگ زده باشند یا به سختی جدا شوند. اگر در تلاش برای شل کردن آن هستید، ممکن است از یک پیچ گوشتی  برای شل کردن پین استفاده کنید.

 

10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو – امداد خودرو شهرکرد

4-تمیز کنید و روان کننده بزنید

پس از برداشتن پین لولا، گریس و کثیفی کهنه را از پین و صفحات لولا با استفاده از یک دستمال یا دستمال کاغذی یکبار مصرف پاک کنید. سپس، یک لایه نازک روان کننده را مستقیماً روی پین لولا و همچنین در خود لولا بمالید.

 

10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو - با امداد خودرو شهرکرد
10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو – با امداد خودرو شهرکرد

 

امداد خودرو شهرکرد

10 قدم تا روغن کاری لولای درب خودرو – امداد خودرو شهرکرد

5-لولا را دوباره جمع کنید

پین لولا را به جای خود فشار دهید و مطمئن شوید که محکم شده است.
امداد خودرو شهرکرد

6-تأیید کنید

در را چندین بار باز و بسته کنید تا روان کننده در اطراف قسمت داخلی لولاها کار کند. اگر هنگام باز و بسته کردن در همچنان به صدای جیر جیر ادامه می دهد، این روند را برای هر لولا تکرار کنید تا صدای جیر جیر از بین برود.

امداد خودرو شهرکرد
7- برای تمیز کردن از دستمال یا دستمال کاغذی استفاده کنید
هر گونه آلودگی اضافی، چکه های روغن و گرد و غبار را از ناحیه لولا پاک کنید تا تمیز بماند. تجمع کثیفی به این دلیل است که در وهله اول لولا جیر می‌زند و تمیز کردن آن تا زمانی که فرصت دارید مهم است.
4.6/5 - (31 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *